文献
J-GLOBAL ID:200902116642468510
整理番号:01A0428104
Aspergillus oryzaeの変異株MK107-39による麹酸の生産性の改善
Improvement of Production of Kojic Acid by a Mutant Strain Aspergillus oryzae, MK107-39.
著者 (6件):
FUTAMURA T
(Gifu Univ., Gifu, JPN)
,
OKABE M
(Shizuoka Univ. Shizuoka, JPN)
,
TAMURA T
(Meiji Seika Ltd., Kanagawa, JPN)
,
TODA K
(Meiji Seika Ltd., Kanagawa, JPN)
,
MATSUNOBU T
(Meiji Seika Ltd., Kanagawa, JPN)
,
PARK Y S
(Shizuoka Univ. Shizuoka, JPN)
資料名:
Journal of Bioscience and Bioengineering
(Journal of Bioscience and Bioengineering)
巻:
91
号:
3
ページ:
272-276
発行年:
2001年03月25日
JST資料番号:
G0535B
ISSN:
1389-1723
CODEN:
JBBIF6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)