文献
J-GLOBAL ID:200902116656390719
整理番号:98A0816522
カボチャから抽出したジガラクトシルジアシルグリセロール及びトリガラクトシルジアシルグリセロールのRhizopus arrhizus由来リパーゼによる加水分解物の起泡力及び乳化性
Foaming Power and Emulsifying Properties of the Hydrolyzates by Lipase from Rhizopus arrhizus on Digalactosyldiacylglycerol and Trigalactosyldiacylglycerol Extracted from Pumpkin.
著者 (5件):
NAKAE T
(Ezaki Glico Co., Ltd., Osaka, JPN)
,
KOMETANI T
(Ezaki Glico Co., Ltd., Osaka, JPN)
,
NISHIMURA T
(Ezaki Glico Co., Ltd., Osaka, JPN)
,
TAKII H
(Ezaki Glico Co., Ltd., Osaka, JPN)
,
OKADA S
(Ezaki Glico Co., Ltd., Osaka, JPN)
資料名:
Food Science and Technology, International, Tokyo
(Food Science and Technology, International, Tokyo)
巻:
4
号:
3
ページ:
235-240
発行年:
1998年08月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1341-7592
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)