文献
J-GLOBAL ID:200902116753759514
整理番号:96A0453767
酵母ATH1遺伝子の破壊は乾燥,凍結,エタノール刺激後の生存性を向上させる 商業的応用への可能性
Disruption of the Yeast ATH1 Gene Confers Better Survival after Dehydration, Freezing, and Ethanol Shock: Potential Commercial Applications.
著者 (5件):
KIM J
(Univ. California, California)
,
ALIZADEH P
(Univ. California, California)
,
HARDING T
(Univ. California, California)
,
HEFNER-GRAVINK A
(Univ. California, California)
,
KLIONSKY D J
(Univ. California, California)
資料名:
Applied and Environmental Microbiology
(Applied and Environmental Microbiology)
巻:
62
号:
5
ページ:
1563-1569
発行年:
1996年05月
JST資料番号:
A0427A
ISSN:
0099-2240
CODEN:
AEMIDF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)