文献
J-GLOBAL ID:200902116941264832
整理番号:02A0916290
血清中の心血管疾患危険因子に及ぼす低脂肪,低コレステロール食の一部としてのクルミの消費の影響
Effects of Walnut Consumption as Part of a Low-Fat, Low-Cholesterol Diet on Serum Cardiovascular Risk Factors.
著者 (6件):
MORGAN J M
(Thomas Jefferson Univ., Pa)
,
HORTON K
(Thomas Jefferson Univ., Pa)
,
REESE D
(Thomas Jefferson Univ., Pa)
,
CAREY C
(Thomas Jefferson Univ., Pa)
,
WALKER K
(Thomas Jefferson Univ., Pa)
,
CAPUZZI D M
(Thomas Jefferson Univ., Pa)
資料名:
International Journal for Vitamin and Nutrition Research
(International Journal for Vitamin and Nutrition Research)
巻:
72
号:
5
ページ:
341-347
発行年:
2002年10月
JST資料番号:
D0483A
ISSN:
0300-9831
CODEN:
IZVIAK
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)