文献
J-GLOBAL ID:200902117206625682
整理番号:97A0178665
近赤外線透過率によるサツマイモの澱粉,水分及びしょ糖の測定
Prediction of Starch, Moisture, and Sugar in Sweetpotato by Near Infrared Transmittance.
著者 (3件):
KATAYAMA K
(National Agriculture Res. Center, Tsukuba, JPN)
,
KOMAKI K
(National Agriculture Res. Center, Tsukuba, JPN)
,
TAMIYA S
(National Agriculture Res. Center, Tsukuba, JPN)
資料名:
HortScience
(HortScience)
巻:
31
号:
6
ページ:
1003-1006
発行年:
1996年10月
JST資料番号:
B0752B
ISSN:
0018-5345
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)