文献
J-GLOBAL ID:200902117717829251
整理番号:96A0542400
動的状態下での揮発性フレーバ放出へのしょ糖,グアーガム,カルボキシメチルセルロースの影響
Effects of Sucrose, Guar Gum, and Carboxymethylcellulose on the Release of Volatile Flavor Compounds under Dynamic Conditions.
著者 (4件):
ROBERTS D D
(Cornell Univ., New York)
,
ELMORE J S
(Inst. Food Res., Reading, GBR)
,
LANGLEY K R
(Inst. Food Res., Reading, GBR)
,
BAKKER J
(Inst. Food Res., Reading, GBR)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
44
号:
5
ページ:
1321-1326
発行年:
1996年05月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)