文献
J-GLOBAL ID:200902117939666091
整理番号:94A0504792
牛筋肉のテクスチャの変化及び蛋白質熱変性に対する熱処理の影響
Heat Treatment Effect on Texture Changes and Thermal Denaturation of Proteins in Beef Muscle.
著者 (3件):
BERTOLA N C
(Univ. Nacional de La Plata, ARG)
,
BEVILACQUA A E
(Univ. Nacional de La Plata, ARG)
,
ZARITZKY N E
(Univ. Nacional de La Plata, ARG)
資料名:
Journal of Food Processing and Preservation
(Journal of Food Processing and Preservation)
巻:
18
号:
1
ページ:
31-46
発行年:
1994年03月
JST資料番号:
H0774A
ISSN:
0145-8892
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)