文献
J-GLOBAL ID:200902118182860592
整理番号:98A0256056
大豆蛋白質の消化物に存在するペプチドフラグメントから設計したヒスチジン含有ペプチドの酸化防止活性
Antioxidative Properties of Histidine-Containing Peptides Designed from Peptide Fragments Found in the Digests of a Soybean Protein.
著者 (5件):
CHEN H-M
(Tohoku Univ., Sendai, JPN)
,
MURAMOTO K
(Tohoku Univ., Sendai, JPN)
,
YAMAUCHI F
(Tohoku Univ., Sendai, JPN)
,
FUJIMOTO K
(Tohoku Univ., Sendai, JPN)
,
NOKIHARA K
(Shimadzu Scientific Res. Inc., Tokyo, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
46
号:
1
ページ:
49-53
発行年:
1998年01月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)