文献
J-GLOBAL ID:200902118340154137
整理番号:00A0178456
日本で良く利用される植物食材の10タイプの未利用部分に含まれる,抗酸化性フラボノールのケルセチンおよびケンフェロール配糖体の分析と同定
Investigation and Identification of Antioxidative Flavonols, Quercetin and Kaempferol Glycosides in the Unused Parts of 10 Types of Food Plants Commonly Consumed in Japan.
著者 (2件):
KANETA M
(Yamanashi Gakuin Junior Coll., Kofu, JPN)
,
NAKAGAWA Y
(Yamanashi Gakuin Junior Coll., Kofu, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
5
号:
2
ページ:
125-128
発行年:
1999年05月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)