文献
J-GLOBAL ID:200902118403867813
整理番号:97A0314118
酢酸菌による酢酸の過酸化の発酵生理学的解析
Microbiological Aspects of Acetate Oxidation by Acetic Acid Bacteria, Unfavorable Phenomena in Vinegar Fermentation.
著者 (7件):
SAEKI A
(Yamaguchi Prefectural Government, Yamaguchi, JPN)
,
TANIGUCHI M
(Yamaguchi Univ., Yamaguchi, JPN)
,
MATSUSHITA K
(Yamaguchi Univ., Yamaguchi, JPN)
,
TOYAMA H
(Yamaguchi Univ., Yamaguchi, JPN)
,
THEERAGOOL G
(Kasetsart Univ., Bangkok, THA)
,
LOTONG N
(Kasetsart Univ., Bangkok, THA)
,
ADACHI O
(Yamaguchi Univ., Yamaguchi, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
61
号:
2
ページ:
317-323
発行年:
1997年02月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)