文献
J-GLOBAL ID:200902118409648072
整理番号:02A0051293
トレハロースと共に凍結乾燥した系中の乳糖の結晶化速度論 示差走査熱量測定による分析
Crystallization kinetics of lactose in sytems co-lyofilized with trehalose. Analysis by differential scanning calorimetry.
著者 (4件):
MAZZOBRE M F
(Univ. Buenos Aires, Buenos Aires, ARG)
,
SOTO G
(Pontificia Univ. Catolica de Chile, Santiago, CHL)
,
AGUILERA J M
(Pontificia Univ. Catolica de Chile, Santiago, CHL)
,
BUERA M P
(Univ. Buenos Aires, Buenos Aires, ARG)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
34
号:
10
ページ:
903-911
発行年:
2001年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)