文献
J-GLOBAL ID:200902118792759486
整理番号:93A0467085
未調理のドイツ,アメリカ及びイタリア型発酵ソーセージの製造中のListeria monocytogenesの生存
Survival of Listeria monocytogenes during the production of uncooked German, American and Italian-style fermented sausages.
著者 (4件):
FARBER J M
(Food Directorate, Health and Welfare Canada, Ontario, CAN)
,
DALEY E
(Food Directorate, Health and Welfare Canada, Ontario, CAN)
,
HOLLEY R
(John Labatt Ltd., Ontario, CAN)
,
USBORNE W R
(Caravelle Foods, Ontario, CAN)
資料名:
Food Microbiology
(Food Microbiology)
巻:
10
号:
2
ページ:
123-132
発行年:
1993年04月
JST資料番号:
A0012B
ISSN:
0740-0020
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)