文献
J-GLOBAL ID:200902118842551156
整理番号:94A0122827
S-HSGCとHPLC-UVと主成分分析によるローストしたコーヒーの特性
Characterization of Roasted Coffee by S-HSGC and HPLC-UV and Principal Component Analysis.
著者 (5件):
BICCHI C P
(Dip. Scienza e Tecnologia del Farmaco, Torino, ITA)
,
BINELLO A E
(Dip. Scienza e Tecnologia del Farmaco, Torino, ITA)
,
LEGOVICH M M
(Dip. Scienza e Tecnologia del Farmaco, Torino, ITA)
,
PELLEGRINO G M
(Lavazza SpA, Torino, ITA)
,
VANNI A C
(Lavazza SpA, Torino, ITA)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
41
号:
12
ページ:
2324-2328
発行年:
1993年12月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)