文献
J-GLOBAL ID:200902118861949020
整理番号:95A0694194
浸透流れ及び起泡の周期的停止を伴うパン酵母のクロスフローろ過
Crossflow Filtration of Baker’s Yeast with Periodical Stopping of Permeation Flow and Bubbling.
著者 (6件):
TANAKA T
(Okayama Univ., Okayama, JPN)
,
ITOH H
(Okayama Univ., Okayama, JPN)
,
ITOH K
(Okayama Univ., Okayama, JPN)
,
NAKANISHI K
(Okayama Univ., Okayama, JPN)
,
KUME T
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
MATSUNO R
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
資料名:
Biotechnology and Bioengineering
(Biotechnology and Bioengineering)
巻:
47
号:
3
ページ:
401-404
発行年:
1995年08月05日
JST資料番号:
D0019A
ISSN:
0006-3592
CODEN:
BIBIAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)