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文献
J-GLOBAL ID:200902118923525370   整理番号:01A0796696

浸漬したきゅうり果肉の各部位への食塩および糖アルコールの浸透が水分量,微細構造,および硬さに及ぼす影響

Permeation Rate of NaCl and Sugar Alcohol Solutions into Different Parts of the Flesh of Cured Cucumber and its Relationship with the Hardness, Fine Structure and Moisture Content.
著者 (4件):
大石明美
(東和化成工業 食材開研セ)
野村行子
(東和化成工業 食材開研セ)
大橋且明
(東和化成工業 食材開研セ)
酒井徹
(東和化成工業 食材開研セ)

資料名:
日本調理科学会誌  (Journal of Cookery Science of Japan)

巻: 34  号:ページ: 252-260  発行年: 2001年08月20日 
JST資料番号: Y0637A  ISSN: 1341-1535  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: 日本 (JPN)  言語: 日本語 (JA)
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