文献
J-GLOBAL ID:200902118937093538
整理番号:96A0178101
脂肪酸塩とβ-コングリシニンの結合 β-コングリシニンの脂肪酸塩結合部位について
Binding of Fatty acid Anions to β-Conglycinin: Physical and Chemical Modification Studies on the Role of Protein Conformation and Positively Charged Groups as Binding Sites.
著者 (3件):
IWABUCHI S
(Tohoku Univ., Sendai-shi)
,
ISEZAKI T
(Tohoku Univ., Sendai-shi)
,
YAMAUCHI F
(Tohoku Univ., Sendai-shi)
資料名:
日本食品科学工学会誌
(Journal of the Japanese Society for Food Science and Technology)
巻:
43
号:
1
ページ:
75-84
発行年:
1996年01月
JST資料番号:
F0895A
ISSN:
1341-027X
CODEN:
NSKKEF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)