文献
J-GLOBAL ID:200902119332069062
整理番号:96A0968442
大豆蛋白質分解物から分離した抗酸化ペプチドに基づき設計したペプチドの抗酸化性
Antioxidant Activity of Designed Peptides Based on the Antioxidative Peptide Isolated from Digests of a Soybean Protein.
著者 (4件):
CHEN H-M
(Tohoku Univ., Sendai, JPN)
,
MURAMOTO K
(Tohoku Univ., Sendai, JPN)
,
YAMAUCHI F
(Tohoku Univ., Sendai, JPN)
,
NOKIHARA K
(Shimadzu Corp., Kyoto, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
44
号:
9
ページ:
2619-2623
発行年:
1996年09月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)