文献
J-GLOBAL ID:200902119968921451
整理番号:98A0899160
油で揚げたバッターの油吸収性と破砕性に影響する食品成分
Food Components Affecting the Oil Absorption and Crispness of Fried Batter.
著者 (3件):
MOHAMED S
(Univ. Pertanian Malaysia, Darul Ehsan, MYS)
,
HAMID N A
(Univ. Pertanian Malaysia, Darul Ehsan, MYS)
,
HAMID M A
(Univ. Pertanian Malaysia, Darul Ehsan, MYS)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
78
号:
1
ページ:
39-45
発行年:
1998年09月
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)