文献
J-GLOBAL ID:200902120052724799
整理番号:93A0782769
ぶどう酒中のSaccharomyces cerevisiaeによる揮発性フェノール類の合成
Synthesis of Volatile Phenols by Saccharomyces cerevisiae in Wines.
著者 (4件):
CHATONNET P
(Univ. Bordeaux II, Talence, FRA)
,
DUBOURDIEU D
(Univ. Bordeaux II, Talence, FRA)
,
BOIDRON J-N
(Univ. Bordeaux II, Talence, FRA)
,
LAVIGNE V
(Univ. Bordeaux II, Talence, FRA)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
62
号:
2
ページ:
191-202
発行年:
1993年
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)