文献
J-GLOBAL ID:200902120073456085
整理番号:96A0059637
欧米の食事の素材中のイヌリンとオリゴフルクトースの存在
On the Presence of Inulin and Oligofructose as Natural Ingredients in the Western Diet.
著者 (5件):
VAN LOO J
(Tiense Suikerraffinaderij Serv., Tienen, BEL)
,
COUSSEMENT P
(Tiense Suikerraffinaderij Serv., Tienen, BEL)
,
DE LEENHEER L
(Tiense Suikerraffinaderij Serv., Tienen, BEL)
,
HOEBREGS H
(Tiense Suikerraffinaderij Serv., Tienen, BEL)
,
SMITS G
(Tiense Suikerraffinaderij Serv., Tienen, BEL)
資料名:
Critical Reviews in Food Science and Nutrition
(Critical Reviews in Food Science and Nutrition)
巻:
35
号:
6
ページ:
525-552
発行年:
1995年
JST資料番号:
C0510B
ISSN:
1040-8398
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)