文献
J-GLOBAL ID:200902120139989586
整理番号:93A0439389
ライムギ(Secale cereale)種子由来の3種のキチナーゼの精製およびその性質
Purification and Some Properties of Three Chitinases from the Seeds of Rye (Secale cereale).
著者 (2件):
YAMAGAMI T
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
FUNATSU G
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
57
号:
4
ページ:
643-647
発行年:
1993年04月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)