文献
J-GLOBAL ID:200902120458505060
整理番号:93A0291938
牛肉の含気貯蔵による生鮮香気,熟成香の生成
Generation of the Desirable Aroma, the Conditioned Raw Beef Aroma Induced by Storage of Meat in Air.
著者 (4件):
松石昌典
(日本獣医畜産大)
,
森寿一郎
(レストランMORIS)
,
沖谷明紘
(日本獣医畜産大)
,
MOON Y-H
(Kyung-Sung Univ., Pusan, KOR)
資料名:
Animal Science and Technology
(Animal Science and Technology)
巻:
64
号:
2
ページ:
163-170
発行年:
1993年02月
JST資料番号:
F0902A
ISSN:
0918-2365
CODEN:
NICKA3
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
日本語 (JA)