文献
J-GLOBAL ID:200902120593123232
整理番号:02A0110065
Greater Washington,D.C.地区で小売りされている鶏肉,シチメンチョウ肉,豚肉と牛肉におけるCampylobacter spp.,大腸菌とSalmonella各血清型の発現率
Prevalence of Campylobacter spp., Escherichia coli, and Salmonella Serovars in Retail Chicken, Turkey, Pork, and Beef from the Greater Washington, D.C., Area.
著者 (9件):
ZHAO C
(Univ. Maryland, Maryland)
,
GE B
(Univ. Maryland, Maryland)
,
DE VILLENA J
(Univ. Maryland, Maryland)
,
SUDLER R
(Univ. Maryland, Maryland)
,
YEH E
(Univ. Maryland, Maryland)
,
ZHAO S
(Food and Drug Administration, Maryland)
,
WHITE D G
(Food and Drug Administration, Maryland)
,
WAGNER D
(Food and Drug Administration, Maryland)
,
MENG J
(Univ. Maryland, Maryland)
資料名:
Applied and Environmental Microbiology
(Applied and Environmental Microbiology)
巻:
67
号:
12
ページ:
5431-5436
発行年:
2001年12月
JST資料番号:
A0427A
ISSN:
0099-2240
CODEN:
AEMIDF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)