文献
J-GLOBAL ID:200902120829230647
整理番号:02A0206419
食用きのこGrifola frondosa由来のアミノペプチダーゼを用いた酵素による加水分解物の苦味除去
Debittering of Enzymatic Hydrolysates Using an Aminopeptidase from the Edible Basidiomycete Grifola frondosa.
著者 (4件):
NISHIWAKI T
(Niigata Agricultural Res. Inst., Niigata, JPN)
,
YOSHIMIZU S
(Niigata Agricultural Res. Inst., Niigata, JPN)
,
FURUTA M
(Niigata Agricultural Res. Inst., Niigata, JPN)
,
HAYASHI K
(National Food Res. Inst., Ibaraki, JPN)
資料名:
Journal of Bioscience and Bioengineering
(Journal of Bioscience and Bioengineering)
巻:
93
号:
1
ページ:
60-63
発行年:
2002年01月25日
JST資料番号:
G0535B
ISSN:
1389-1723
CODEN:
JBBIF6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)