文献
J-GLOBAL ID:200902121527272363
整理番号:01A1066730
日本食の食品成分表の以前のバージョンとの比較による新バージョンの栄養摂取の推定
Estimation of Nutrient Intake by the New Version of Japanese Food Composition Tables in Comparison with That by the Previous Version.
著者 (6件):
MATSUDA-INOGUCHI N
(Univ. Shiga Prefecture, Hikone)
,
NAKATSUKA H
(Miyagi Univ., Taiwa-Cho)
,
WATANABE T
(Miyagi Univ. Education, Sendai)
,
SHIMBO S
(Kyoto Women’s Univ., Kyoto)
,
HIGASHIKAWA K
(Kyoto Indstrial Health Assoc., Kyoto)
,
IKEDA M
(Kyoto Indstrial Health Assoc., Kyoto)
資料名:
Tohoku Journal of Experimental Medicine
(Tohoku Journal of Experimental Medicine)
巻:
194
号:
4
ページ:
229-239
発行年:
2001年08月
JST資料番号:
G0649A
ISSN:
0040-8727
CODEN:
TJEMAO
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)