文献
J-GLOBAL ID:200902121549944306
整理番号:00A0730090
Lactobacillus rhamnosus Rによる菌体外多糖類の産生および長期発酵におけるその酵素的分解の解析
Production of Exopolysaccharide by Lactobacillus rhamnosus R and Analysis of Its Enzymatic Degradation during Prolonged Fermentation.
著者 (5件):
PHAM P L
(Food Res. and Dev. Centre, Agriculture Canada, Qu<span style=text-decoration:overline> ́e</span>bec, CAN)
,
DUPONT I
(Univ. Laval, Qu<span style=text-decoration:overline> ́e</span>bec, CAN)
,
ROY D
(Food Res. and Dev. Centre, Agriculture Canada, Qu<span style=text-decoration:overline> ́e</span>bec, CAN)
,
LAPOINTE G
(Univ. Laval, Qu<span style=text-decoration:overline> ́e</span>bec, CAN)
,
CERNING J
(Inst. National de la Rech. Agronomique, Jouy-en-Josas, FRA)
資料名:
Applied and Environmental Microbiology
(Applied and Environmental Microbiology)
巻:
66
号:
6
ページ:
2302-2310
発行年:
2000年06月
JST資料番号:
A0427A
ISSN:
0099-2240
CODEN:
AEMIDF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)