文献
J-GLOBAL ID:200902121759948320
整理番号:97A0418747
ウーロン茶に加工される茶葉(Shuixian種)におけるアルコール系芳香生成に関与するβ-プリメベロシダーゼの精製
Studies on Aroma Formation Mechanism in Oolong Tea. Part VII. Purification of a β-Primeverosidase Concerned with Alcoholic Aroma Formation in Tea Leaves (Cv. Shuixian) To Be Processed to Oolong Tea.
著者 (8件):
OGAWA K
(Shizuoka Univ., Shizuoka, JPN)
,
IJIMA Y
(Shizuoka Univ., Shizuoka, JPN)
,
GUO W
(Gifu Univ., Shizuoka, JPN)
,
WATANABE N
(Shizuoka Univ., Shizuoka, JPN)
,
USUI T
(Shizuoka Univ., Shizuoka, JPN)
,
DONG S
(Zhejiang Agricultural Univ., Hangzhou, CHN)
,
TONG Q
(Zhejiang Agricultural Univ., Hangzhou, CHN)
,
SAKATA K
(Shizuoka Univ., Shizuoka, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
45
号:
3
ページ:
877-882
発行年:
1997年03月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)