文献
J-GLOBAL ID:200902122034385610
整理番号:00A0760992
電気刺激による骨格筋タンパク質の酸化修飾の増加と食餌(-)-エピガロカテキンガレートによる抑制
Induction of Oxidatively Modified Proteins in Skeletal Muscle by Electrical Stimulation and Its Suppression by Dietary Supplementation of (-)-Epigallocatechin Gallate.
著者 (5件):
NAGASAWA T
(Iwate Univ., Iwate, JPN)
,
HAYASHI H
(Iwate Univ., Iwate, JPN)
,
FUJIMAKI N
(Iwate Univ., Iwate, JPN)
,
NISHIZAWA N
(Iwate Univ., Iwate, JPN)
,
KITTS D D
(Univ. British Columbia, B.C., CAN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
64
号:
5
ページ:
1004-1010
発行年:
2000年05月23日
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)