文献
J-GLOBAL ID:200902122173188480
整理番号:00A0089277
ウナギおよびメバチにおける2種のアレルゲン,パルブアルブミンと高分子量物質
Two Classes of Allergens, Parvalbumins and Higher Molecular Weight Substances, in Japanese Eel and Bigeye Tuna.
著者 (5件):
SHIOMI K
(Tokyo Univ. Fisheries, Tokyo, JPN)
,
HAMADA Y
(Tokyo Univ. Fisheries, Tokyo, JPN)
,
SEKIGUCHI K
(Tokyo Univ. Fisheries, Tokyo, JPN)
,
SHIMAKURA K
(Tokyo Univ. Fisheries, Tokyo, JPN)
,
NAGASHIMA Y
(Tokyo Univ. Fisheries, Tokyo, JPN)
資料名:
Fisheries Science
(Fisheries Science)
巻:
65
号:
6
ページ:
943-948
発行年:
1999年12月
JST資料番号:
L2029A
ISSN:
0919-9268
CODEN:
FSCIEH
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)