文献
J-GLOBAL ID:200902122180432680
整理番号:96A0727818
ローストコーヒー中のラクトン含有クロロゲン酸の定量分析
Determination of Chlorogenic Acids with Lactones in Roasted Coffee.
著者 (4件):
SCHRADER K
(Technischen Univ., Braunschweig, DEU)
,
KIEHNE A K
(Technischen Univ., Braunschweig, DEU)
,
ENGELHARDT U H
(Technischen Univ., Braunschweig, DEU)
,
MAIER H G
(Technischen Univ., Braunschweig, DEU)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
71
号:
3
ページ:
392-398
発行年:
1996年07月
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)