文献
J-GLOBAL ID:200902122691304329
整理番号:02A0523535
ドウとベーキング特性に及ぼす普通小麦粉のモチ小麦粉による代替効果
Effect of Substitution of Waxy-Wheat Flour for Common Flour on Dough and Baking Properties.
著者 (6件):
MORITA N
(Osaka Prefecture Univ., Osaka, JPN)
,
MAEDA T
(Osaka Prefecture Univ., Osaka, JPN)
,
MIYAZAKI M
(Osaka Prefecture Univ., Osaka, JPN)
,
YAMAMORI M
(National Agriculture Res. Center for Tohoku Region, Iwate, JPN)
,
MIURA H
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Obihiro, JPN)
,
OHTSUKA I
(Kanagawa Univ., Yokohama, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
8
号:
2
ページ:
119-124
発行年:
2002年05月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)