文献
J-GLOBAL ID:200902122737208338
整理番号:99A0460806
血小板凝集に及ぼすニンニクとタマネギの粗対熱湯エキスの効果
Effect of raw versus boiled aqueous extract of garlic and onion on platelet aggregation.
著者 (3件):
ALI M
(Fac. Sci., KWT)
,
BORDIA T
(Fac. Sci., KWT)
,
MUSTAFA T
(Univ. Odense, Odense, DNK)
資料名:
Prostaglandins, Leukotrienes and Essential Fatty Acids
(Prostaglandins, Leukotrienes and Essential Fatty Acids)
巻:
60
号:
1
ページ:
43-47
発行年:
1999年01月
JST資料番号:
C0739A
ISSN:
0952-3278
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)