文献
J-GLOBAL ID:200902122798426540
整理番号:02A0206421
マイシェ中のリノール酸をジ-およびトリヒドロキシオクダセン酸に変換する因子の特徴
Characterization of Factors That Transform Linoleic Acid into Di- and Trihydroxyoctadecenoic Acids in Mash.
著者 (5件):
KURODA H
(Sapporo Breweries Ltd., Shizuoka, JPN)
,
KOBAYASHI N
(Sapporo Breweries Ltd., Shizuoka, JPN)
,
KANEDA H
(Sapporo Breweries Ltd., Shizuoka, JPN)
,
WATARI J
(Sapporo Breweries Ltd., Shizuoka, JPN)
,
TAKASHIO M
(Sapporo Breweries Ltd., Shizuoka, JPN)
資料名:
Journal of Bioscience and Bioengineering
(Journal of Bioscience and Bioengineering)
巻:
93
号:
1
ページ:
73-77
発行年:
2002年01月25日
JST資料番号:
G0535B
ISSN:
1389-1723
CODEN:
JBBIF6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)