文献
J-GLOBAL ID:200902122839699492
整理番号:98A0635422
京野菜と一般野菜の生物的抗変異作用の比較
Comparative Bio-antimutagenicity of Common Vegetables and Traditional Vegetables in Kyoto.
著者 (5件):
NAKAMURA Y
(Kyoto Prefectural Univ., Kyoto, JPN)
,
SUGANUMA E
(Kyoto Prefectural Univ., Kyoto, JPN)
,
KUYAMA N
(Kyoto Prefectural Univ., Kyoto, JPN)
,
SATO K
(Kyoto Prefectural Univ., Kyoto, JPN)
,
OHTSUKI K
(Kyoto Prefectural Univ., Kyoto, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
62
号:
6
ページ:
1161-1165
発行年:
1998年06月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)