文献
J-GLOBAL ID:200902122866901945
整理番号:98A0720727
秋と冬の間の耐凍性と雪腐病耐性を変化させる秋まきコムギ品種における炭水化物レベル
Carbohydrate levels among winter wheat cultivars varying in freezing tolerance and snow mold resistance during autumn and winter.
著者 (4件):
YOSHIDA M
(Hokkaido National Agricultural Experiment Station, Sapporo, JPN)
,
ABE J
(Hokkaido National Agricultural Experiment Station, Sapporo, JPN)
,
MORIYAMA M
(Hokkaido National Agricultural Experiment Station, Sapporo, JPN)
,
KUWABARA T
(Upland Agiculrure Research Center, Memuro, JPN)
資料名:
Physiologia Plantarum
(Physiologia Plantarum)
巻:
103
号:
1
ページ:
8-16
発行年:
1998年05月
JST資料番号:
C0602A
ISSN:
0031-9317
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)