文献
J-GLOBAL ID:200902123503403362
整理番号:96A0524044
魚醤のアンギオテンシンI変換酵素阻害能
Angiotensin I-Converting Enzyme Inhibitory Action of Fish Sauce.
著者 (7件):
OKAMOTO A
(Tokyo Univ. Agriculture, Tokyo, JPN)
,
MATSUMOTO E
(Tokyo Univ. Agriculture, Tokyo, JPN)
,
IWASHITA A
(Hokkaido Tokachi Area Regional Food Processing Technol. Center, Hokkaido, JPN)
,
YASUHARA T
(Tokyo Univ. Agriculture, Tokyo, JPN)
,
KAWAMURA Y
(Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries, National Food Res. Inst., Ibaraki, JPN)
,
KOIZUMI Y
(Tokyo Univ. Agriculture, Tokyo, JPN)
,
YANAGIDA F
(Tokyo Univ. Agriculture, Tokyo, JPN)
資料名:
Food Science and Technology, International, Tokyo
(Food Science and Technology, International, Tokyo)
巻:
1
号:
2
ページ:
101-106
発行年:
1995年12月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1341-7592
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)