文献
J-GLOBAL ID:200902123866624190
整理番号:93A0732479
和牛雑種とアンガス去勢牛肉との官能特性及び脂肪酸組成の比較
Comparison of Sensory Characteristics and Fatty Acid Composition Between Wagyu Crossbred and Angus Steers.
著者 (5件):
MAY S G
(Texas A&M Univ., TX, USA)
,
STURDIVANT C A
(Texas A&M Univ., TX, USA)
,
LUNT D K
(Texas A&M Univ., TX, USA)
,
MILLER R K
(Texas A&M Univ., TX, USA)
,
SMITH S B
(Texas A&M Univ., TX, USA)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
35
号:
3
ページ:
289-298
発行年:
1993年
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)