文献
J-GLOBAL ID:200902124101442473
整理番号:93A0741752
キサンタンゴム-ローカストビーンゴム間相互作用とゲル化
Xanthan-locust bean gum interactions and gelation.
著者 (4件):
ZHAN D F
(Wuhan Univ., Wuhan, CHN)
,
RIDOUT M J
(AFRC Inst. Food Research, Norfolk, GBR)
,
BROWNSEY G J
(AFRC Inst. Food Research, Norfolk, GBR)
,
MORRIS V J
(AFRC Inst. Food Research, Norfolk, GBR)
資料名:
Carbohydrate Polymers
(Carbohydrate Polymers)
巻:
21
号:
1
ページ:
53-58
発行年:
1993年
JST資料番号:
E0961A
ISSN:
0144-8617
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)