文献
J-GLOBAL ID:200902124130998227
整理番号:93A0933639
ゼラチン/マルトデキストリン系の相平衡とゲル化 2 溶液中のポリマーの非相溶性
Phase equilibria and gelation in gelatin/maltodextrin systems. Part II: polymer incompatibility in solution.
著者 (4件):
KASAPIS S
(Silsoe Coll., Bedford, GBR)
,
MORRIS E R
(Silsoe Coll., Bedford, GBR)
,
NORTON I T
(Unilever Research, Bedford, GBR)
,
GIDLEY M J
(Unilever Research, Bedford, GBR)
資料名:
Carbohydrate Polymers
(Carbohydrate Polymers)
巻:
21
号:
4
ページ:
249-259
発行年:
1993年
JST資料番号:
E0961A
ISSN:
0144-8617
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)