文献
J-GLOBAL ID:200902124146640950
整理番号:93A0766000
グルコースオキシダーゼ/カタラーゼ系を用いたエビ(Heterocarpus reedi)の保存の改良
Glucose Oxidase/Catalase Improves Preservation of Shrimp (Heterocarpus reedi).
著者 (5件):
DONDERO M
(Univ. Cat<span style=text-decoration:overline>o ́</span>lica de Valpara<span style=text-decoration:overline>i ́</span>so, Valpara<span style=text-decoration:overline>i ́</span>so, ESP)
,
EGANA W
(Univ. Cat<span style=text-decoration:overline>o ́</span>lica de Valpara<span style=text-decoration:overline>i ́</span>so, Valpara<span style=text-decoration:overline>i ́</span>so, ESP)
,
TARKY W
(Food and Agriculture Organization of the United Nations)
,
CIFUENTES A
(Univ. Cat<span style=text-decoration:overline>o ́</span>lica de Valpara<span style=text-decoration:overline>i ́</span>so, Valpara<span style=text-decoration:overline>i ́</span>so, ESP)
,
TORRES J A
(Oregon State Univ., OR)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
58
号:
4
ページ:
774-779
発行年:
1993年07月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)