文献
J-GLOBAL ID:200902124599675780
整理番号:01A0996079
新鮮カットネギの品質評価法
Method of Evaluating Quality of Freshly Cut Welsh Onions.
著者 (6件):
IBARAKI T
(Fukuoka Agricultural Res. Center, Fukuoka, JPN)
,
ISHII T
(Nakamura Gakuen Univ., Fukuoka, JPN)
,
BABA N
(Fukuoka Agricultural Res. Center, Fukuoka, JPN)
,
IKEDA H
(Fukuoka Agricultural Res. Center, Fukuoka, JPN)
,
IKEMATSU E
(Nakamura Gakuen Univ., Fukuoka, JPN)
,
OHTA H
(Nakamura Gakuen Univ., Fukuoka, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
7
号:
3
ページ:
258-261
発行年:
2001年08月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)