文献
J-GLOBAL ID:200902124635449007
整理番号:98A0039046
熟成ソーセージにおけるヒスタミンおよびチラミン生成細菌の検出に対する3種類の脱炭酸寒天培地の評価
Evaluation of three decarboxylating agar media to detect histamine and tyramine-producing bacteria in ripened sausages.
著者 (5件):
ROIG-SAGUES A X
(Univ. Aut<span style=text-decoration:overline>o`</span>noma de Barcelona, Barcelona, ESP)
,
HERNANDEZ-HERRERO M M
(Univ. Aut<span style=text-decoration:overline>o`</span>noma de Barcelona, Barcelona, ESP)
,
LOPEZ-SABATER E I
(Univ. Aut<span style=text-decoration:overline>o`</span>noma de Barcelona, Barcelona, ESP)
,
RODRIGUEZ-JEREZ J J
(Univ. Aut<span style=text-decoration:overline>o`</span>noma de Barcelona, Barcelona, ESP)
,
MORA-VENTURA M T
(Univ. Aut<span style=text-decoration:overline>o`</span>noma de Barcelona, Barcelona, ESP)
資料名:
Letters in Applied Microbiology
(Letters in Applied Microbiology)
巻:
25
号:
5
ページ:
309-312
発行年:
1997年11月
JST資料番号:
C0081C
ISSN:
0266-8254
CODEN:
LAMIE7
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)