文献
J-GLOBAL ID:200902125250668405
整理番号:02A0332734
コムギ穀粒の各部分における食品成分の分布
Distribution of Food Components in Each Fraction of Wheat Grain.
著者 (5件):
ANDO H
(Kyoto Bunkyo Junior Coll., Kyoto, JPN)
,
SUGI K
(Kinki Univ., Nara, JPN)
,
WATANABE K
(Kinki Univ., Nara, JPN)
,
MORITA N
(Osaka Prefecture Univ., Osaka, JPN)
,
MITSUNAGA T
(Kinki Univ., Nara, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
8
号:
1
ページ:
10-13
発行年:
2002年02月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)