文献
J-GLOBAL ID:200902125367555580
整理番号:97A0288856
香辛料中の生体酸化傷害抑制因子
Spice Constituents Scavenging Free Radicals and Inhibiting Pentosidine Formation in a Model System.
著者 (3件):
OYA T
(Nagoya Univ., Nagoya, JPN)
,
OSAWA T
(Nagoya Univ., Nagoya, JPN)
,
KAWAKISHI S
(Nagoya Univ., Nagoya, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
61
号:
2
ページ:
263-266
発行年:
1997年02月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)