文献
J-GLOBAL ID:200902126004503940
整理番号:01A0406397
日本産ライスビネガー(米酢)および未精白ライスビネガー(黒酢)の伝統的酢酸発酵における酢酸菌の特性づけ
Characterization of Acetic Acid Bacteria in Traditional Acetic Acid Fermentation of Rice Vinegar (Komesu) and Unpolished Rice Vinegar (Kurosu) Produced in Japan.
著者 (7件):
NANDA K
(Tamanoi Vinegar Co., Ltd., Nara)
,
TANIGUCHI M
(Tamanoi Vinegar Co., Ltd., Nara)
,
UJIKE S
(Tamanoi Vinegar Co., Ltd., Nara)
,
ISHIHARA N
(Tamanoi Vinegar Co., Ltd., Nara)
,
MORI H
(Tamanoi Vinegar Co., Ltd., Nara)
,
ONO H
(Osaka Univ., Osaka, JPN)
,
MUROOKA Y
(Osaka Univ., Osaka, JPN)
資料名:
Applied and Environmental Microbiology
(Applied and Environmental Microbiology)
巻:
67
号:
2
ページ:
986-990
発行年:
2001年02月
JST資料番号:
A0427A
ISSN:
0099-2240
CODEN:
AEMIDF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)