文献
J-GLOBAL ID:200902126081987330
整理番号:95A0424081
熱処理されたトマトベース加工食品のカロチノイド含有量
Carotenoid Content of Thermally Processed Tomato-Based Food Products.
著者 (6件):
TONUCCI L H
(Agricultural Research Serv., U.S. Dep. Agriculture, Maryland)
,
HOLDEN J M
(Agricultural Research Serv., U.S. Dep. Agriculture, Maryland)
,
BEECHER G R
(Agricultural Research Serv., U.S. Dep. Agriculture, Maryland)
,
KHACHIK F
(Agricultural Research Serv., U.S. Dep. Agriculture, Maryland)
,
DAVIS C S
(Agricultural Research Serv., U.S. Dep. Agriculture, Maryland)
,
MULOKOZI G
(Tanzania Food and Nutrition Center, Dar-es-salaam, TAN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
43
号:
3
ページ:
579-586
発行年:
1995年03月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)