文献
J-GLOBAL ID:200902126380839992
整理番号:99A0402145
脂肪酸,胆汁酸及びその他の天然物質による蛋白質変性の抑制 リウマチ疾患における魚油の作用機構についての新しい仮説
Inhibition of Protein Denaturation by Fatty Acids, Bile Salts and Other Natural Substances: A New Hypothesis for the Mechanism of Action of Fish Oil in Rheumatic Diseases.
著者 (9件):
SASO L
(Univ. “La Sapienza”, Rome, ITA)
,
VALENTINI G
(Univ. “La Sapienza”, Rome, ITA)
,
CASINI M L
(Univ. “La Sapienza”, Rome, ITA)
,
MATTEI E
(Univ. “La Sapienza”, Rome, ITA)
,
BRAGHIROLI L
(Univ. “La Sapienza”, Rome, ITA)
,
MAZZANTI G
(Univ. “La Sapienza”, Rome, ITA)
,
PANZIRONI C
(Univ. “La Sapienza”, Rome, ITA)
,
GRIPPA E
(Univ. “La Sapienza”, Rome, ITA)
,
SILVESTRINI B
(Univ. “La Sapienza”, Rome, ITA)
資料名:
Japanese Journal of Pharmacology
(Japanese Journal of Pharmacology)
巻:
79
号:
1
ページ:
89-99
発行年:
1999年01月
JST資料番号:
G0813A
ISSN:
0021-5198
CODEN:
JJPAA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)