文献
J-GLOBAL ID:200902126730827569
整理番号:95A0955770
微生物学的還元における立体化学制御 パン酵母によるα,β-不飽和ケトンの不斉還元
Stereochemical Control in Microbial Reduction. Part 27. Asymmetric Reduction of α,β-Unsaturated Ketones with Bakers’ Yeast.
著者 (4件):
KAWAI Y
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
SAITOU K
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
HIDA K
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
OHNO A
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
資料名:
Tetrahedron: Asymmetry
(Tetrahedron: Asymmetry)
巻:
6
号:
9
ページ:
2143-2144
発行年:
1995年09月
JST資料番号:
T0907A
ISSN:
0957-4166
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)