文献
J-GLOBAL ID:200902127500718929
整理番号:99A0210351
食品腐敗酵母 増殖に与えるpH,塩化ナトリウム及び温度の影響
Food spoilage yeasts: effects of pH, NaCl and temperature on growth.
著者 (3件):
BETTS G D
(Campden and Chorleywood Food Res. Assoc., Gloucestershire, GBR)
,
LINTON P
(Campden and Chorleywood Food Res. Assoc., Gloucestershire, GBR)
,
BETTERIDGE R J
(Campden and Chorleywood Food Res. Assoc., Gloucestershire, GBR)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
10
号:
1
ページ:
27-33
発行年:
1999年02月
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)