文献
J-GLOBAL ID:200902127855265097
整理番号:98A0389027
ロイヤルゼリー水溶性成分の抗細菌及び抗真菌作用の共同的特性
Combined Antibacterial and Antifungal Properties of water soluble fractions of Royal Jelly.
著者 (5件):
SAUERWALD N
(Technische Univ. Muenchen, Freising)
,
POLSTER J
(Technische Univ. Muenchen, Freising)
,
BENGSCH E
(Centre de Biophysique Mol<span style=text-decoration:overline>e ́</span>culaire, Orleans)
,
NIESSEN L
(Technische Univ. Muenchen, Freising)
,
VOGEL R F
(Technische Univ. Muenchen, Freising)
資料名:
Advances in Food Sciences
(Advances in Food Sciences)
巻:
20
号:
1/2
ページ:
46-52
発行年:
1998年01月
JST資料番号:
E0841A
ISSN:
1431-7737
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)